uitgelicht

Beeldbank Oisterwijk: Roefeldag


De Beeldbank in Oisterwijk toont u films van vroeger en nu. Wekelijks presenteren de vrijwilligers van de Beeldbank u een film, die u in de Beeldbank terug kan vinden.

Roefeldag Oisterwijk 1994

Kennismaken met het beroep van brandweerman/vrouw (Fragment uit de film van LOVO).

Herinneringen aan een Roefeldag in Oisterwijk? Destijds fanatiek meegedaan aan het snuffelen aan ál die dingen die je in de toekomst zou kunnen gaan doen als werk? Brandweerman? Tandarts? Melkveehouder? Pottenbakker? In deze film beelden van de Roefeldag 1994. Wie was er bij die dag? Wie zag er wat er voor de politie bij komt kijken als ze iemand arresteren? Wie kon er als presentator of cameraman aan de slag? Wie mocht een brandweerslang hanteren? Kiezen trekken? Hartmassage toepassen?

Snuffel eens op dit filmpje of jouw versie van bijna drie decennia terug erop staat. Veel plezier!

 

 Klik en bekijk de Beeldbank van Oisterwijk