uitgelicht

YouTube’er Nesim el Ahmadi komt naar Tiliander Oisterwijk


In zijn eerste voorstelling, te zien in Tiliander Oisterwijk, bespreekt Nesim taboes en verhalen die voor hem belangrijk zijn.

Nesim komt naar Tiliander Oisterwijk

Hoe is het om de zoon van een vluchteling te zijn? De zoektocht naar zijn geloof, op jonge leeftijd trouwen met een christelijke vrouw en zelf moslim zijn. Een haartransplantatie op je 23e, de ontvoering van je vrouw of hoe het is om vast te zitten in een cel.

Nesim el Ahmadi (1993) is voornamelijk bekend van het YouTube kanaal Supergaande en zijn eigen YouTube kanaal. Op televisie was hij te zien in twee seizoenen van Rambam, heeft hij een aantal jaar voor BNN gewerkt als presentator en presenteerde hij het online programma Platenbazen van Radio 538 en bij RTL Concentrate.

Nesim el Ahmadi is te zien in Tiliander op vrijdag 14 oktober om 20.30 uur. Entree € 19,00. Kaarten zijn te bestellen via Tiliander.com of door te bellen naar 013 207 3333.

Klik en bestel hier uw kaarten!