Care Inn

Oh kom maar eens kijken en help Sinterklaas


Het aftellen kan beginnen. Nog 3 weken en Sinterklaas is weer in het land. De stichting “Oh kom maar eens kijken” helpt Sinterklaas al 11 jaar. Een zeer dankbare taak. Vorig jaar werden 68 kinderen blij gemaakt met het cadeau dat ze zelf hebben uitgekozen. Dat wil de stichting dit jaar weer graag doen.

Sinterklaas voor alle kinderen

‘We vinden het belangrijk dat kinderen in de leeftijd van 3 tot en met 12 jaar op 5 december een goed gevulde schoen krijgen, ook als de omstandigheden thuis dat financieel lastig maken. Juist deze kinderen willen wij helpen. Wij hopen dan ook dat de mensen waar het om gaat zich aanmelden. Het belangrijkste is dat de verlanglijstjes bij ons komen. De stichting zorgt voor de cadeautjes zodat die ook in de schoenen van deze kinderen komen.’

Woon je in Oisterwijk, Moergestel, Heukelom of Haaren? Heb je kinderen in de leeftijd van 3 tot en met 12 jaar? En kun je om financiële redenen het sinterklaasfeest niet vieren? Meld je dan voor 11 november aan via de website www.ohkommaareenskijken.com Ook kun je andere mensen aanmelden waarvan jij vindt dat zij dit nodig hebben.

Doneer

De stichting is afhankelijk van donaties. ‘Wij zijn onze huidige donateurs zeer dankbaar. Jij kunt dit doel ook steunen door een bijdrage over te maken op rekeningnummer NL46 RABO 01362 66 282 t.n.v. St. Oh kom maar eens kijken. Wij hopen dat ook dit jaar weer een succes wordt!’

Vorig jaar heeft Oisterwijk Nieuws het budget voor het jaarlijkse uitje – dat vanwege corona niet door kon gaan – gedoneerd aan deze stichting, lees daar hier meer over.

 


Let op, onderstaande ‘Steun ons’ is niet voor bovenstaande doel, maar voor de hulp aan deze website.