ondernemers

Luuk uit Oisterwijk voor een dag bij de Politie tijdens Opkikkerdag


De 8-jarige Oisterwijkse Luuk en zijn gezin beleefden zaterdag een welverdiende Opkikkerdag vol verrassingen!

Voor een dagje bij de Politie.

Afgelopen zaterdag stonden Luuk, zijn broertje Bram (5) en hun ouders Roel en Marjolein een dag vol verrassingen te wachten. Het is Stichting Opkikker (niet te verwarren met de Oisterwijkse O’pkikker) namelijk gelukt om een fantastische Opkikkerdag voor hen te organiseren. Het doel van de dag? Alle zorgen even vergeten en met het gezin volop genieten.

Luuk wordt behandeld voor een genetische afwijking. Dit heeft veel impact op zijn leven, maar ook op dat van zijn broertje en ouders. Op zaterdag 8 oktober was er een heel programma samengesteld en hebben ze met het hele gezin verschillende unieke activiteiten ondernomen. Een lichtpuntje in deze zware tijd.

Een warm onthaal; Luuk is vandaag de VIP!

VIP

Ze begonnen deze dag als echte VIP’s. Namelijk met een professionele fotoshoot van het hele gezin. Na het stralen voor de camera mocht het gezin zelf cupcakes versieren (en eten!) en vervolgens mochten ze bij het feestpaleis meemaken hoe het is om in de spotlights te staan. Zagen ze onderweg nou een boef? Samen met de politie gingen ze op pad. Na al dit harde werk, mocht er natuurlijk even gerust worden. Dit deden ze tijdens een uitgebreide lunch. Vervolgens mocht het gezin meerijden in stoere sportauto’s. Ze sloten de dag af met het dansen met vrolijke karakters en een kijkje bij een echte goochelaar.

Over Stichting Opkikker

Als je als kind langdurig ziek bent, heb je nooit ‘vrij’ van de zorg die jouw ziekte met zich meebrengt. En je ouders, broers en zussen ook niet. Daarom is elk lichtpuntje, hoe klein ook, echt superbelangrijk. Dat is wat we bij Stichting Opkikker doen: lichtpuntjes bieden, zodat gezinnen weer de kracht vinden om door te gaan. Op deze manier helpt Stichting Opkikker inmiddels al ruim 2000 gezinnen met een ziek kind per jaar.

Meer weten over Stichting Opkikker? Neem een kijkje op www.opkikker.nl.

Samen met zijn broertje boeven vangen.