Care Inn

Het is weer Crazy Spring in Oisterwijk


Op 24 en 25 oktober staat de gehele sporthal bij Optisport Den Donk weer vol met springkussens en andere spelletjes.

Crazyspring in Oisterwijk (Foto: Optisport)

Iedereen is welkom bij Crazy Springparadijs in Oisterwijk! De springers die een Crazy Springparadijs het vaakst bezoeken zijn de kinderen van de basisschool (groep 1 t/m groep 6). Al zijn jongere kinderen altijd welkom. Ervaring leert dat later op de dag (na 13.00) de oudere kinderen zich melden en het springterrein dus ook drukker wordt. Voor de jongste bezoekers is er vaak ook ander vermaak te vinden behalve het springen. Zo biedt de locatie  een ideale mix voor alle leeftijden!

Jij komt toch ook?
Check voor meer info en aanmelden: Crazy Springparadijs Oisterwijk (Herfstvakantie) – Crazy Springparadijs (klik!)