The Make

Hulde voor leden brandweerteam Moergestel


Zaterdag 15 Oktober was het jaarlijkse teamuitje van Brandweerteam Moergestel.

Hulde voor leden Beandweerteam Moergestel.

Er wordt dan wat georganiseerd door een aantal leden van het Team. Het doel van de dag is om eens een keer op een andere manier ontspannen met elkaar wat te ondernemen. Dit jaar waren het buiten activiteiten waar een wedstrijd element inzat. Na gezamenlijk wat gegeten te hebben is het tijd voor de korpsavond. Op deze avond wordt er stil gestaan bij huldigingen en worden diploma’s uitgereikt aan de collega’s die een opleiding succes vol hebben afgerond.
Dit jaar waren er twee jubilarissen. Frank Kouwenberg 20 jarig jubileum, Frank is op 1 Mei 2002 in dienst gekomen bij de brandweer Moergestel. Na diverse opleidingen is Frank in 2006 bevordert naar bevelvoerder, in deze functie geef je leiding aan het personeel van het blusvoertuig. De tweede Jubilaris René Bruurs met 10 dienstjaren bij de brandweer Moergestel. René is op 1 Mei 2012 in dienst gekomen bij de brandweer Moergestel. René heeft ook diverse opleidingen tot en met bedienaar van het blusvoertuig afgerond. Beide heren zijn zeer gedreven en regelen vaak goede oefeningen voor de collega’s.
De inspanning die geleverd wordt door de brandweermensen mag niet onderschat worden, daarom wordt er stil gestaan bij de jubilarissen en zeker niet te vergeten de andere collega’s en het thuis front. Burgemeester Hans Janssen is bij deze avond aanwezig om de brandweermensen in het zonnetje te zetten. Als het officiële gedeelte is afgerond is er nog tijd om gezellig met elkaar en partners na te borrelen. Mocht je ook bij een leuke groep mensen willen horen en de burgers graag een handje willen helpen kom dan eens een keer langs op een oefenavond. De brandweer Moergestel oefent op Maandagavond, iedereen is welkom om eens een kijkje te komen nemen als je interesse hebt om hert team te komen te versterken.