Care Inn

Workshop over kopen en verkopen op Marktplaats


Koop en/of verkoop jij wel eens iets op Marktplaats? Of zou je dat wel willen, maar weet je niet goed hoe dat werkt? Dan is deze training iets voor jou!

Koop of verkoop op Marktplaats; zo werkt het…

Je leert hoe je een account aanmaakt en hoe je inlogt. Daarnaast leer je welke stappen je moet doorlopen om een advertentie aan te maken tot en met de betaling en verzending van je product. Het zijn 5 bijeenkomsten van elk 2 uur. De training is gratis.

Wil je hier iets meer van weten? Kom dan naar de introductie workshop waarin wordt uitgelegd wat de training precies inhoudt. Als je na de workshop enthousiast bent geworden, kun je je ter plekke opgeven voor de training.

5 oktober 14.00-16.00 uur
Aanmelden via tessapersijn@bibliotheekmb.nl of bij de balie van de Bibliotheek.