ondernemers

Super Sunday overstijgt alle verwachtingen van Oysters Oisterwijk


Het debuut van Oysters 5 (ut vijfde) in de competitie was een droomstart. Het met vele vlieguren rugby uitgeruste team van trainer Roy Witlox wist de tegenstander Eemland III meteen vast te zetten en vanaf het eerste moment te overklassen. Met veel machtsvertoon en het grootste aantal wissels op de eerste rij ever, gingen de punten volmondig naar OIsterwijk (91-0)

De Oysters afgelopen zondag (Bron: Oysters.nl)

Oysters III speelde zowaar een echte interland tegen Aachen (D). Geen volkliederen, wel een handvol oudgedienden (colts) die de weg teruggevonden hebben naar de Scheibaan. Jong elan bracht het team veel gisteren en de overwinning wat terecht en afgemeten, 56-0.

Samoanen, Nieuw Zeelanders en Zuid Afrikanen, het team van Rotterdam had het allemaal en domineerden een helft tegen de jongens van Oysters II. Toen was het genoeg, kwam er vuur in de ogen en wist het team van Matias en Johnny de wedstrijd om te buigen naar een toch verdiende overwinning 22-17

Helaas wist het clusterteam Ducks/Oysters niet te winnen. Ondanks de fantastische inzet hadden onze jongens geen antwoord op het snelle spel van RC Eindhoven. Eindstand 51-0.

De Cubs kregen in Middelburg al snel twee try’s tegen. Maar ondanks dat bleven zij vechten om weer gelijk te komen. De tegenstander bleef steeds meer druk zetten; helaas verloren met 40-12, maar ze hebben wel weer dingen geleerd waar ze op kunnen trainen.