Care Inn

NEO KVL Hotel genomineerd voor Entree Awards


Op maandag 28 november staat Theater Amsterdam in het teken van de Entree Awards. Wie gaan er naar huis met de Oscars van de Horeca?NEO KVL Hotel in Oisterwijk is een van de 54 genomineerde horecabedrijven.

De ontvangst in het hagelnieuwe NEO KVL Hotel, met de oude leerfabriek als basis, is in ieder geval indrukwekkend (Foto: Leny van Schijndel).

De genomineerden van de Entree Awards 2022 zijn bekend. Door het hele land zijn ondernemers verrast met een speciaal nominatie-pakket. De genomineerden behoren tot de 54 beste nieuwe of gerestylede horecabedrijven van Nederland. Op maandag 28 november komt de top van de Nederlandse horeca samen voor de uitreiking van de Entree Awards. Maar voordat het zo ver is, buigt een 23-koppige jury zich over een lastige kwestie: welke tien bedrijven zijn zó mooi, goed, innovatief, onderscheidend en/of uniek dat ze een award verdienen? Samen met de jury bekeek Entree Magazine afgelopen tijd welke zaken in aanmerking komen voor een award. De juryteams zullen komende weken het land intrekken om alle bedrijven te bezoeken. Daarnaast zijn er twee persoonsgebonden prijzen te vergeven: Best Bartender en Ondernemer van het Jaar.

Het hagelnieuwe hotel in Oisterwijk doet mee in de categorie: Beste nieuwe hotel met meer dan vijftig kamers. Bij de nominaties in deze categorie kijkt de jury aan de hand van verschillende criteria of het hotelconcept goed is uitgevoerd, zowel aan de voor- en achterkant, én of het hotel zich weet te onderscheiden in het huidige hotellandschap. De winnaar scoort goed op alle facetten (concept, faciliteiten, design, duurzaamheid, food & beverage en ondernemerschap) en is een toevoeging voor de branche, maar zeker ook een voorbeeld voor vakgenoten.

Wij feliciteren NEO KVL Hotel nu alvast met de nominatie; een mooie waardering.