uitgelicht

Nemelaer Haaren door in beker

Nemelaer mist in de eerste minuten een aantal dotten van kansen. De thuisploeg wordt beter en Nemelaer knokt vooral tegen zichzelf. Aan het einde van de wedstrijd valt de verdiende treffer van vvWieldrecht.

De beker!

Door de uitslag 2-3 bij GRC’14-TSC wist Nemelaer al voor de wedstrijd dat het en ronde verder was in de beker. Nemelaer wil met een goed gevoel de competitie beginnen en start met de intentie om deze pot te winnen. In de eerste minuten wordt de tegenstander overklast en ontstaan ook een aantal grote kansen om de score te openen. Vooral de doelman staat een voorsprong in de weg. Na de sterke openingsfase herstelde de thuisploeg zich enigszins en knokken de mannen uit Dordrecht zich in de wedstrijd. Door een fout in de defensie die hersteld werd met een overtreding mocht Wieldrecht aanleggen voor en strafschop. Kramer knalt de bal hard naast de verkeerde kant van de paal.

Na de pauze wordt de gastheer sterker en creëert ook een aantal goede kansen. Waar in de eerste helft de doelman van de thuisploeg zich kon onderscheiden was het in de 2e helft doelman Dennis Schoenmakers die Nemelaer lang op de been hielp. Kort voor het einde was hij echter kansloos als een voorzet van dichtbij wordt binnen getikt door Tonnie Stok. 1-0(82). Nemelaer zet nog wel aan echter druipt uiteindelijk teleurgesteld, vooral in zichzelf, af.

Zondag gaan we voor het eggie naar FC Eindhoven waar we nieuwe competitie gaan starten.