ondernemers

Haaren aan Tafel


Op zaterdag 24 september wordt Haaren aan Tafel gehouden op het Monseigneur Bekkersplein van 11.00 tot 14.00 uur.

Oisterwijk aan Tafel is eerder ontsproten uit de Week van de Verbinding (Foto: Carien van de Pas).

Na eerdere succesvolle edities van Oisterwijk aan Tafel is het nu tijd voor de eerste editie van Haaren aan Tafel. Bij minder goed weer dient Sporthal de Sprankel, Sportlaantje 8, als locatie. Tijdens Haaren aan Tafel wordt een uitgebreide brunch geserveerd met diverse lekkernijen. Deze brunch wordt u aangeboden door stichting Sociaal Huis Oisterwijk i.s.m. de werkgroep Haaren aon taofel, verzorgingshuis Haarensteyn en diverse sponsoren. Samen eten verbindt en sociale verbinding is het doel: Verbinding maken tussen inwoners, ondernemingen en maatschappelijke organisaties.

Aanmelding voor deelname kan via info@sociaalhuisoisterwiik.nl of via telefoon: 06-47933872. Na aanmelding ontvangt u een tafelcode.