Care Inn

Haal nu de gratis kak in de Zak sticker!


Hondenpoep in de openbare ruimte is een van de grootste ergernissen onder Nederlanders. Uit onderzoek van het CBS blijkt dat 1 op de 5 personen hondenpoep als grootste buurtoverlast ervaart. Ook de reacties op berichten op sociale media zijn duidelijk: veel van onze inwoners ergeren zich groen en geel aan achtergelaten hondenpoep.

Er wordt gevraagd om bekeuringen, camera’s en meer prullenbakken. De gemeente denkt graag mee, maar wil ook duidelijk zijn: de verantwoordelijkheid voor het opruimen van hondenpoep ligt bij de hondenbezitters.

Gratis klikosticker

Toch zijn er dagelijks baasjes die de hondenpoep achterlaten op straat. Waar dat kan spreekt de gemeente hen daar op aan. En dat kun jij natuurlijk ook doen. Want samen zorgen we voor een schone straat. Plak daarom de speciale ‘Kak! In de zak’ klikosticker op je afvalcontainers. Op iedere afvalinzameldag herinner je de hondenuitlaters in jouw buurt eraan om de poep van hun hond op te ruimen.

De ‘Kak! In de zak’ klikostickers liggen gratis voor je klaar bij de balie van het gemeentekantoor, tijdens de reguliere openingstijden.

 

DTZ logo low