Care Inn

Beeldbank Oisterwijk: Wonderland


De Beeldbank in Oisterwijk toont u films van vroeger en nu. Wekelijks presenteren de vrijwilligers van de Beeldbank u een film, die u in de Beeldbank terug kan vinden.

Wonderland viert 25-jarig bestaan met ‘Bedrock City’

Bedrock City, thema van Wonderland in 1995 (Fragment uit de film van LOVO)

In 2020 zou Stichting Wonderland Oisterwijk haar 50-jarige bestaan hebben gevierd. Coronamaatregelen staken daar een stokje voor; sterker nog: heel Wonderland kende in 2020 geen editie… Maar wie eind augustus 2021 de Oisterwijkse Wolvensteeg inreed en het grote Wonderlandterrein passeerde zag dat de Stichting in dat jaar alweer alles uit de kast trok om vele kinderen een fantastische week te bezorgen! De viering van het 50-jarig bestaan vindt dit jaar plaats.

In 1995 vierde Wonderland haar 25-jarig bestaan. Zoals altijd binnen een thema, dat jaar ‘Bedrock City’ ofwel: optrekken met de Flinstones. Op de laatste dag van de Wonderlandweek 1995 registreerde een LOVO-camera de setting en activiteiten maar vooral de sfeer en het plezier!

 

 

Klik en bekijk de Beeldbank van Oisterwijk