Care Inn

Amio viert Kerst in Natuurtheater Oisterwijk


Zoals elk jaar speelt Amio weer een voorstelling in het Natuurtheater te Oisterwijk. Ook dit jaar met gratis entree voor minima!

 

Een vrolijk en kleurrijk toneel in Natuurtheater Oisterwijk (Foto: Vincent Bouritius en Tom Schoute).

Het is een Kerstvoorstelling, (ja, dat lees je goed, midden in de zomer!) en dit jaar is er zelfs een meet en greet met de Kerstman! ‘Kerst in de zomer! Waarom? Gewoon, omdat het kan!’ Dat is wat Amio dacht toen hij deze hilarische verrassing voor Tante Josefien bedacht. Samen zingen ze van Jingle Bells en spelen ze in de sneeuw, ook al is het buiten 25 graden. Maar wat als zo’n geweldige verrassing helemaal uit de hand loopt? Wat als het zo erg misgaat, dat dit misschien wel het laatste kerstfeest ooit is? Komt de Kerstman dan ook in de zomer langs om de dag te redden? Beleef een spannend en muzikaal kerstavontuur met zomerse temperaturen, compleet met kerstliedjes, kerstbomen en ja, natuurlijk de échte Kerstman!

Steun!

De voorstelling is op 3 en 4 september om 14.00 uur. Entree bedraagt € 8,50; kaarten zijn te bestellen via de website van het Natuurtheater. Zoals inmiddels ook traditie is, geeft de organisatie de helft van de kaarten weg aan gezinnen die het financieel moeilijk hebben, in samenwerking met/ via verschillende lokale goededoelen organisatie. U steunt dit doel, simpelweg door vooraf kaarten te reserveren.

 

 

DTZ logo low