uitgelicht

VOS sluit succesvolle uitvoering Oliver en gaat voor Ja Zuster in Oisterwijks Natuurtheater


De Vereniging van Oisterwijkse Spelers (V.O.S.) heeft afgelopen weekend haar laatste uitvoering afgerond van de musical Oliver.

‘Zakkenrollen is een fijn vak…’ (Foto: Annita Schepens).

Totaal werden zes voorstellingen gegeven met het levensverhaal van de arme Oliver. Honderden bezoekers genoten in een druk bezocht en zonnig Natuurtheater van muziek, dans en toneel. Hieronder ziet u een korte filmimpressie en een fotoserie.

Na het laatste applaus voor de spelers en muzikanten, die wederom een spetterende uitvoering van Oliver gaven, werd zondag door de toneelvereniging afscheid genomen van voorzitter Toine van de Klundert. In een kort woordje werd hij geprezen om zijn vele kwaliteiten die ervoor gezorgd hebben dat de producties van de V.O.S. onder zijn leiding naar een hoger niveau getild zijn. Eén van de vele hoogtepunten onder zijn voorzitterschap was het winnen van de 1e prijs voor amateur gezelschappen voor de uitvoering van Petticoat.

Veel lof voor Toine van de Klundert (Foto: Annita Schepens).

Bij dit afsluitende gebeuren werd de muziek en zang van eerdere uitvoeringen ten gehore gebracht. Ciske, Petticoat, Oliver en The Lion king zijn herkenbare producties die met succes in Oisterwijk ten tonele verschenen. Spelers, leden en veel vrijwilligers kwamen vanuit alle hoeken het speelterrein van het Natuurtheater op om Toine toe te zingen. Hierna werd hem een mooi rank houten beeld aangeboden als dank voor zijn inzet voor de V.O.S.: een vos.

Dit jaar neemt ook Henny Smarius- Wolfs na 13 jaar afscheid van het bestuur; het mag duidelijk zijn dat nieuwe (bestuurs-) leden welkom zijn, die samen de schouders willen zetten onder dit uniek stukje Oisterwijks Theater. Binnenkort start de vereniging met de voorbereidingen van de voorstelling in 2023: Ja zuster, Nee zuster.

Bekijk hier de fotoserie, voor en achter de schermen bij Oliver!