ondernemers

Statiegeldactie voor Oisterwijkse Bobbi


Vorige week werd voor de 3-jarige Bobbi uit Oisterwijk een stamceldonor gezocht; bij haar werd ernstige beenmergziekte geconstateerd.

Bobbi heeft een donor nodig!

Bobbi heeft een stamceltransplantatie nodig. Daarmee krijgt ze een kans om helemaal beter te worden en uiteindelijk te overleven. Nu zijn haar grote broers Jimmy en Milan, en grote zus Luna  een actie gestart. Jimmy zit op basisschool de Tovervogel en heeft aan de juf gevraagd een statiegeld actie te starten om zoveel mogelijk geld op te halen voor het centrum voor stamceldonoren.

Jimmy en zijn familie willen zoveel mogelijk statiegeld bonnen ophalen. Het zou echt super zijn als u daar aan mee doet. U kunt de statiegeldbonnen tot en met 22 juli inleveren bij basisschool de Tovervogel, ter attentie van de ouderraad.

Voor wie informatie wil over de organisatie, als donor wil aanmelden of een donatie in geld wil doen, kan terecht op de website Matchis.nl

 

DTZ logo low