Care Inn

Pleinfeest met Omroep Brabant in Moergestel


Omroep Brabant bestaat dit jaar 25 jaar en viert dat op het plein in Moergestel.

Op dinsdag 30 augustus om 18.00 uur viert Omroep Brabant op het Sint Jansplein in Moergestel haar verjaardag, met optredens van OG3NE, Django Wagner, RenĂ© Schuurmans, Corry Konings, Jan Biggel, John de Bever, Gebroeders Ko, Alpenzusjes en vele anderen. Het evenement wordt georganiseerd samen met de lokale horeca en gemeente. De entree is gratis, maar de omroep waarschuwt nu al dat vol, vol is. Voorkeur is om te komen op de fiets, maar voor auto’s is er ook plek aan de Scheerman.

Vanaf 9 september komt het muziekfeest gedurende vier vrijdagen op TV. Op de donderdagen vanaf 8 september tot en met 10 november blikt de omroep terug op 25 jaar regionale televisie en oud-presentatoren kijken terug op maandag 29 augustus tot en met vrijdag 2 september.