lezing goed oud worden

Fiets of wandel door de Oisterwijkse bossen en langs de mooie vennen


Wie beter dan onze eigen inwoners kunnen laten zien waarom we Oisterwijk zo mooi vinden?

Onze picknicktafel op het speelveld bij Natuurmonumenten (Foto: Leny van Schijndel)

Ongeveer tweemaal per week tonen we u een foto, Omdat hij zo mooi is (klik maar). En tussendoor mogen we genieten van fotoseries, zoals die van Leny van Schijndel, die in haar vrije tijd geniet van bos, ven en landschap. Meestal op de fiets, trapt zij Oisterwijk rond, en stapt af en toe af voor een wandeling of om een sfeerplaatje te schieten van wat haar ter ogen komt. Ditmaal is ze terecht gekomen in de omgeving van het Voorste Goorven. Maar eigenlijk maakt het niet uit, er zijn veel mooie plekjes in deze omgeving die u zelf kunt ontdekken. Kijk bijvoorbeeld eens op Google Maps, en begeef u ergens tussen de vele blauwe vlekken, de vennen. Of voor wie graag hulp zoekt, zijn er uiteraard ook routes en informatie verkrijgbaar, bijvoorbeeld bij het Bezoekerscentrum (en neem even plaats aan onze picknicktafel), via Bezoekoisterwijk.nl of vraag het even bij de fietsverhuur van Schepens.

Bekijk hier de fotoserie