Care Inn

Live muziek of dagje uit met activiteiten bij Taverne de Posthoorn in Oisterwijk *


Regelmatig kun je bij Taverne de Posthoorn genieten van live muziek. Buiten op het terras in de zon of gezellig binnen bij de open haard. Van koorzang tot 60’s en 70’s hits en van Frank Sinatra tot blues. Eigenaar Ton Oerlemans: “We zijn zelf liefhebbers van muziek en delen die liefde graag met onze gasten. Live muziek brengt extra sfeer in de tent.”

Rijden door het Brabants landschap

Live muziek bij De Posthoorn

2 uur door het Brabants Landschap met solex, scooter of e-bike en aansluitend, of voorafgaand lunchen of barbecueën? Ook dat kan vanaf de Posthoorn. Gastvrouw Anoesjka van Pelt: “We hebben een aantal arrangementen waarbij je 2 of 3 uur kunt rijden door ons prachtige Brabants Landschap. Ook met een huifkar behoort tot de mogelijkheden. Voor of na de tocht kun je bij ons genieten van een heerlijke lunch of barbecue. Neem eens contact met ons op. Dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.”

Intuïtief schilderen
“We werken graag samen met anderen die voor hun activiteiten een geschikte ruimte zoeken.” Vertelt Ton Oerlemans. “Onze zaal is geschikt als feestzaal maar zeker ook voor workshops en verenigingen. Zo vindt er 14 juli van 19.00 tot 21.30 een workshop intuïtief schilderen plaats en wordt de zaal regelmatig gebruikt om te bridgen. Dus organiseer je een feest, een workshop of groepsactiviteit, neem contact met ons op.”

Personeel gezocht
Steeds meer gasten weten ons (weer) te vinden en de zomer is een drukke periode. Bij Taverne de Posthoorn is het fijn werken. Voor zowel in de bediening als in de keuken is ons team op zoek naar leuke collega’s. Ben jij, of ken jij, iemand die enthousiast en vrolijk is, die van aanpakken weet, een flexibele instelling heeft en ben je 16 jaar of ouder? Neem dan contact met ons op, of kom eens langs.

Voor actuele informatie over de activiteiten van Taverne de Posthoorn volg je hen op: https://www.facebook.com/tavernedeposthoorn/

* Uitleg over de ster in de titel leest u in onze Disclaimer