Care Inn

Kinderwasstraat bij 12,5 jarig jubileumfeest De Vlinder Oisterwijk


‘Wij bestaan inmiddels 12,5 jaar. We hadden drie werkneemsters die ook die gehele tijd in dienst waren,’ aldus eigenaresse Renske Hamers.

Dagopvang De Vlinder

Het zijn Esther Jonkers, Mary-Jane Smetsers en Brenda Hendriks die er vanaf het begin bij zijn. Samen met een aantal anderen hebben zij in die 12,5 jaar met de kinderen een hele leuke tijd doorgemaakt. Met deze week speciaal een feestweek. ‘We gaan de hele week feestelijke activiteiten ondernemen op het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang.’ De kinderen gaan petjes versieren met het feestelijke logo erop; misschien komt u ze in het dorp weleens tegen. ‘En met de BSO hebben we een uitje naar de speeltuin van de Ontdekking.’

Kinderwasstraat

Bijzonder leuk moet de ‘kinderwasstraat’ worden. ‘Bij mooi weer hebben we een heel parcours met sproeiers.’ De kinderen kunnen zich die dag vermaken met water. Maar ook de andere dagen van de week hoeven de kids en begeleiders niets van het feestelijke te missen: ‘We hebben elke dag wel iets feestelijks te eten en de groepen zijn mooi versierd.’

Wij wensen allen een fijne week, en feliciteren De Vlinder met hun jubileum!

Tot slot, wie wil er nou niet werken op zo’n leuke locatie? Klik hier en lees de vacature!