Care Inn

Ruim veertig mediagasten genieten van verblijf in Oisterwijks NEO KVL Hotel (+ Film)


Afgelopen vrijdag werd het nieuwe hotel op KVL officieel geopend, en werd aan een groep van meer dan veertig media gasten getoond wat het hotel en Oisterwijk zoal te bieden heeft. Namens Oisterwijk Nieuws was Leny van Schijndel erbij: ‘Het waren twee geweldige dagen!’

Ontvangst in het hagelnieuwe NEO KVL Hotel (Foto: Leny van Schijndel).

Voor Leny was het een vakantie in eigen dorp, met een uitgebreid programma dat werd gevuld met rondleidingen in het hagelnieuwe KVL-hotel en door het centrum van Oisterwijk, er was muziek, uiteraard uitgebreid diner en ontbijt, aandacht voor historie en de middenstand, Art in Oisterwijk kon niet gemist worden, en tot slot was er een rit met de Parel Express naar de mooie natuur. ‘Iedereen heeft genoten van het centrum en buitengebied.’

Het nieuwe hotel is met maar liefst 68 kamers een aanwinst voor Oisterwijk. Het is tevens het eerste hotel in Europa van de Tasigo group.  Het hotel wordt gerund door Serkan Aslan General Manager en hij heet graag alle Oisterwijkers van harte welkom om een kijkje te nemen in het mooie atrium van het hotel.

Lees hier meer over het NEO KVL Hotel

Bekijk hier de fotoserie van Leny