Care Inn

Jubilea en reus bij Moergestelse Avondvierdaagse


Afgelopen vrijdag werd de Avondvierdaagse in Moergestel traditioneel afgesloten met een mooie ontvangst.

Bloemen voor 40 jaar trouwe dienst (Foto: Rick Denissen).

Daarbij was de Moergestels reuzin aanwezig, en ook wethouder Eric Logister was van de partij. Hij roemde Adrie Kouwenberg, 40 jaar penningmeester van Avond4daagse Moergestel. En ook Ton van der Dussen, 40 jaar secretaris. Samen hebben zij de Avond4daagse opgericht en nu nemen ze samen afscheid. Beide stoppen na 40 jaar en zijn daarbij gehuldigd door de organisatie en de wethouder. Ze kregen een bloemetje en een medaille opgespeld. Ook was er één wandelaarster die de afgelopen 40 edities heeft meegelopen, elke jaar weer. Zij trekt na 40 jaar de wandelschoenen uit.

Veel wandelaars, de harmonie en reuzin waren aanwezig (Foto: Rick Denissen).

Een lange sliert wandelaars trok door de omgeving (Foto: Rick Denissen).