Care Inn

Nieuwsklok lezers verrast met Heusdens Weekblad


Ze keken wel even heel vreemd op, toen er deze week plots een editie van het Heusdens Weekblad in de bus viel. ‘Zijn we zonder het te weten overgenomen door in een nieuwe gemeente?’ moeten ze bij familie Van der Horst in de wijk Waterhoef gedacht hebben, want verhuisd waren ze toch echt niet.

Het Heusdens Weekblad viel in Oisterwijk in de bus.

Gelukkig konden ze het Oisterwijkse weekblad op onze website terugvinden en bleek gelukkig al snel dat er sprake moest zijn van een vergissing. Digitaal was de krant van deze week wel te lezen, nog gewoon Nieuwsklok en nog gewoon voor Haaren, Heukelom, Moergestel en Oisterwijk. Uitgeverij EM de Jong, de maker van de Nieuwsklok, laat desgevraagd weten dat het om enkele huizen gaat; de verwisseling werd donderdag meteen hersteld.

Ontvangt u de Nieuwsklok niet, laat dit weten via de website van de uitgeverij (klik hier).