Care Inn

Nieuwe commandant bij open dag Brandweer Haaren


De open dag bij Brandweer Haaren bracht ongeveer 1500 bezoekers op de been, inclusief een nieuwe commandant.

Wisseling van de postcommandant (Foto: Paul Francken – LOVO)

Er werden diverse demonstraties gegeven, met bijvoorbeeld een ongeval waarbij de bestuurder uit de auto geknipt moest worden. Ook konden bezoekers zelf ervaren hoe uit een auto te komen, die op zijn kop belande (kantelauto). De jeugdbrandweer van Vught en Oisterwijk gaven een demonstratie autobrand en kinderen konden geschminkt worden. Tot slot was er aandacht voor brandpreventie en rookmelders, die vanaf heden verplicht zijn in iedere woning. Er was een hoogwerker, en een hele oude en hageltje nieuwe brandweerwagen.

LOVO heeft deze dag gefilmd en komt binnenkort met een uitzending hierover.

Met een drone heb je goed overzicht (Foto: Paul Francken – LOVO)