Care Inn

Live koorzang bij Posthoorn in Oisterwijk


Lekker op zondagmiddag even een terrasje pakken, dat wordt extra genieten met live muziek.

Daylight Vocal Group

Interesse? Kom dan op zondagmiddag 26 juni naar de Posthoorn (Posthoornseweg 8, Oisterwijk). Om 14.30 uur treedt Daylight Vocal Group op. Dit koor zingt meerstemmig onder de bezielende begeleiding van Maarten Willemsen. Het repertoire bestaat uit allerhande bekende popsongs, en meezingen mag! Iedereen is van harte welkom.

Heb je belangstelling om dit enthousiaste koor te komen versterken? Kom dan vrijblijvend eens kijken of meedoen op de vaste repetitiedag, vrijdagochtend van 10.45 tot 12.45 uur in Den Domp te Haaren. Voor meer informatie kun je terecht op de website www.daylightvocalgroup.nl of kun je contact opnemen met Anneke, via ppassier@live.com of 06-27362821.