uitgelicht

Heerlijke lunch bij NEO KVL Hotel in Oisterwijk


Ze zijn er duidelijk klaar voor; in het imposante en tegelijk ook sfeervolle atrium werd een heerlijke lunch geserveerd.

‘Afgelopen week mochten wij een groot gezelschap ontvangen vanuit de VSO,’aldus Ilias Tsatsos van het nieuwe NEO KVL Hotel in Oisterwijk. ‘Voor de meeste gasten was deze dag een eerste kennismaking met het Hotel. Onze keukenbrigade had een heerlijke lunch bereid welke wij met veel trots aan de gasten mochten serveren.’ Het was een zichtbaar gezellige samenkomst. ‘Met veel plezier hebben wij met de gasten gepraat, vragen beantwoord en ook wij hebben hierdoor een hele mooie middag beleefd. Wij hopen dat we deze gasten in de toekomst nogmaals mogen ontvangen.’

Hieronder een kleine indruk van het atrium. Voor meer informatie bekijk de website van het hotel (klik hier).