Care Inn

Beeldbank Oisterwijk: Polyfonie eerste lustrum


De Beeldbank in Oisterwijk toont u films van vroeger en nu. Wekelijks presenteren de vrijwilligers van de Beeldbank u een film, die u in de Beeldbank terug kan vinden.

Polyfonie, eerste lustrum 1989

Zanggroep Polyfonie vierde in 1989 haar eerste lustrum (Fragment uit de film van LOVO).

In 1989 bestond Oisterwijks Jongerenkoor Polyfonie 5 jaar. Om dat eerste lustrum op te luisteren organiseerden zij een korendag in toenmalig cultureel centrum De Kunstkring. In 2011 viel het doek voor de zanggroep. Na 27 jaren besloot het in 1984 door Toos en Carol Donders-van Orsouw opgerichte koor in een gezamenlijke ledenvergadering zichzelf op te heffen. De beelden hebben de meer dan 33 jaar magnetische band redelijk doorstaan! Kijken dus!

 

 

Klik en bekijk de Beeldbank van Oisterwijk