bosch car service

Start leesclub filosofie in Oisterwijk


Samen over boeken praten is leuk én verrijkend. Voor wie wil weten of een leesclub iets voor voor hem of haar is, kom dan naar een informatiebijeenkomst van Senia.

Kom meepraten over boeken…

In Oisterwijk start binnenkort een leesgroep filosofie. In de Bibliotheek is op donderdagavond 19 mei een informatiebijeenkomst voor mensen die zich willen verdiepen in de verschillende filosofische stromingen en filosofen en daardoor in contact willen komen met andere liefhebbers.

Senia organiseert in heel Nederland leesclubs literatuur (ook Engels, Frans en Duits), biografieën, poëzie, natuur, filosofie en (kunst)geschiedenis. Meer informatie over de werkwijze is te vinden op www.senia.nl.

Belangstellenden zijn welkom op 19 mei om 19:00 uur in De Bibliotheek, Spoorlaan 82E in Oisterwijk. Graag aanmelden via e-mail hennysnaauw@hotmail.com.