vacature

Expositie Anja Maas in Oisterwijks Inlooppunt


In de maanden mei, juni en juli exposeert Anja Maas uit haar collectie schilderijen in het Inlooppunt in Oisterwijk. Zij legt zelf uit hoe zij hiertoe gekomen is.

Kunstexpositie in het Inlooppunt (Bron: Inlooppuntoisterwijk.nl)

‘Wat zo’n 50 jaar geleden begon als een aardig tijdverdrijf, is uitgegroeid tot een ware passie voor het schilderen met voornamelijk olieverf. In het begin schilderde ik landschappen vanaf een bestaande foto of schilderij. Hiermee heb ik geleerd dat goed observeren en op kleur en vorm letten een must is, waar van je later de vruchten plukt. Door alleen naar de hoofdvormen te kijken, heb ik mijn droomwereld gecreëerd. Egyptologie is ook een hobby van mij. Veel van mijn werk is daarop geïnspireerd. Met mijn penseel breng ik de wereld dichterbij.’

Ook nieuwsgierig geworden? Loop gerust eens binnen! De koffie staat klaar. Deze expositie is te bezichtigen, tijdens de Open Inloop, op elke 1e en 3e dinsdag van de maand, van 13.30 tot 16.30 uur. Dus op 3 en 17 mei, 7 en 21 juni en 5 en 19 juli. Meer informatie is te vinden op www.inlooppuntoisterwijk.nl of bel naar coördinator Ingrid Oosterling 06-17163091.