Care Inn

Open dag testcase EKWC Oisterwijk


Het EKWC in Oisterwijk nodigt u uit voor Test Case XXV op zondag 15 mei van 14.00 tot 16.00.

Ranti Tjan is voor de laatste keer aanwezig op deze Testcase (Foto: Carien van de Pas).

Een Test Case is een open dag waar bezoekers kunnen struinen langs de ateliers, werkplaatsen en presentatieruimtes. De aanwezige deelnemers stellen hun studio’s open, tonen ‘work in process’ en zijn aanwezig om persoonlijk toelichting te geven. Alumni presenteren hun recent gemaakte werken in een tentoonstelling die de vele mogelijkheden en diversiteit van keramiek laat zien.

De Test Case wordt geopend door mevrouw Kristel Baele, voorzitter van de Raad van Cultuur. Aansluitend op de Test Case van 16.00 tot 18.00 vindt er een borrel plaats ter afscheid van afzwaaiend directeur Ranti Tjan.

Lees meer over het afscheid van directeur Ranti Tjan.