Care Inn

Er is weer een vrijmarkt en nostalgische kermis met Koningsdag in Oisterwijk


Tussen de grootse evenementen, is er dit jaar ook weer de bekende vrijmarkt in Oisterwijk en staat er een nostalgische kermis gepland.

Het Lindeplein met vermaak voord kids (Foto: Joris van der Pijll).

Aan De Lind en op het Lindeplein worden enkele grote muziek evenementen georganiseerd (klik hier). Maar er is voor de kinderen ook gewoon weer een vrijmarkt op De Lind. Vanaf 8.30 tot 14.00 uur kan je zelf je kleedje neerleggen en spulletjes verkopen. Aanmelden kan tussen 8.00 en 9.00 uur bij het raadhuis (deelname 2,50 en 10 euro borg, gratis entree). Om 10.00 uur start de nostalgische kermis en om 12.30 uur is er de fietsoptocht vanaf La Belle. Op het Lindeplein is er voor de kinderen vanaf 13.00 uur prijsuitreiking, schminken en knutselen.