Care Inn

Oisterwijk viert een week lang Koningsdag


Van 22 tot en met 27 april zal De Lind en het Lindeplein in Oisterwijk Oranje kleuren; er zijn die dagen Oranje Feesten.

Met een grote tent en een geweldig terras kan iedere Oisterwijker een biertje of wijntje drinken in het centrum van een van de mooiste dorpen van Nederland. De lokale horeca organiseert een groots feest met een mooi programma. En voor de kids, klik hier!

Programma

VRIJDAG 22 APRIL 2022 18.00 – 1.00 uur

Onze Willy heeft besloten dit jaar groot uit te pakken met zijn verjaardag in Oisterwijk. Op de kop van de Lind(voor de kiosk) zal vanaf 22 april een gigantische feest losbarsten. Willy start zijn Oranje dagen met de FOUTE PARTY. Zanger Kafke heeft zijn witte blouse al aangetrokken om Oisterwijk op zijn kop te zetten. K-LIBER komt deze avond lekker met jullie VIBEN. Zou ZANGER RINUS zijn eigen prinsesje Romana meebrengen? En niet te vergeten onze lokale topper ZANGER BAS.
Bestel uw ticket voor 10 euro hier.

ZATERDAG 23  APRIL 2022 18.00 – 21.00 uur

Op zaterdag gaat onze Willy samen met de Oisterwijkers meezingen met de band DE JONGENS VAN JE WEET WEL. Vraag je favoriete nummertjes aan en de jongens spelen het tijdens hun avond vullend programma. Lekker lallen en dansen met een biertje in de hand. Niemand minder dan TOMMY SANTO zorgt dat de avond compleet is.
Bestel uw ticket voor 10 euro hier.

DINSDAG 26 APRIL 2022 19.00 – 22.00 uur
Oisterwijk in Koor op het Lindeplein. Hét meezingevent van Oisterwijk op koningsavond op het Lindeplein in Oisterwijk. Bekende hits meezingen met LIVE begeleiding van Rick, Ids en Henri op piano en drums. Smeer je keel en doe gezellig mee! Songteksten vind je in de koningsnachtkrant in je brievenbus bij de Nieuwsklok, of lees mee met je buurman of vrouw op het Plein.

DINSDAG 26 APRIL 2022 18.00 – 1.00 uur

Feest op het Lindeind (Foto: Joris van der Pijll)

Het is amper te geloven maar het gaat echt gebeuren op dinsdag 26 april 2022. Ome Willie heeft besloten om zijn verjaardag te gaan vieren tijdens de 3e editie van “KONING VAN DE NACHT” op de Lind in Oisterwijk. Dan hoor ik jou zeggen: “hoe wil ie dat dan gaan doen?”. Heel simpel! Met een gigantische tent op het veld voor de kiosk, GRATIS ENTREE, genoeg drank en een paar muzikale maatjes van uwe hoogheid zoals Diaz & Bruno. Als je denkt dat jij de koning van de nacht bent, laat het maar zien! Alle ingrediënten zijn in huis.

WOENSDAG 27 APRIL 2022 13.00 – 23.00 uur

Op het Lindeplein  een groots Koningsspektakel. Vanaf 13.00 uur  voor jong en oud een heerlijk feest. Snoepzakken, schminken, spellen… Later in de middag toffe dj’s en een LIVE optreden van Coverband SLAMM! Helemaal gratis toegankelijk en feest gegarandeerd, voor iedereen!

WOENSDAG 27 APRIL 2022 14.00 – 22.00 uur

Op woensdag 27 April viert onze Willy zijn verjaardag en hij trakteert Oisterwijk op een Hollandse middag vol toppers van eigen bodem: JEFFREY HEESEN, ALEX, THOM CRAANE, HENRY HUIJSMANS, ZANGER RENS. GRATIS ENTREE Vol=Vol

organiseert er nog meer iemand iets leuks? Mail uw info naar mail@oisterwijknieuws.nl