Care Inn

Was jij lid van Jeugdharmonie de Kunstkring?


Was jij een van de vele muzikanten die optraden in de straten en op pleinen in Oisterwijk?

Sta je op deze foto, of een eerdere of latere?

Misschien liep je in 1971 al of later in een uniform met een baret of een kolbak op je hoofd? Of gewoon ‘casual’ of ‘sjiek’ op een van de vele podia. Bij de vele evenementen zoals het ‘Amerikaans festival’, ‘Paaspoppelarij’, ‘Koninginnenacht’ of ‘Dreigrosschenoper’ ? Dan heb jij dus ook op enig moment bijgedragen aan het jubileum dat Het Oisterwijks Orkest (HOO) binnenkort viert. Want HOO bestaat 50 jaar!

Alle reden om samen die verjaardag te vieren, op 9 april om 20.30 uur in de grote zaal van Tiliander. Wat zou het leuk zijn als jij er bij bent. HOO speelt een muzikale greep uit het repertoire van die gouden periode. Misschien herken je de partij nog die je zelf speelde? De muzikanten van het jarige orkest vinden het leuk als je op 9 april ook zonder instrument van de partij bent om samen het feestje te beleven.

(Ex)muzikant of niet, íedereen is van harte welkom. Aanmelden is niet nodig.