Aan alle inwoners van het dorp Haaren: welkom!

 

De kerk vanuit Park Ruijbosch in Haaren (Foto: Iris de Groot)

 

Aan alle inwoners van het dorp Haaren: welkom!

Het was begin 2015 toen voorzichtig duidelijk werd dat er een gemeentelijke herindeling zou komen. ‘Haaren bij … ‘ was de slogan, maar eigenlijk is het ‘Haaren samen met …’ Haaren, samen met Heukelom, Moergestel en Oisterwijk.

Het is vanaf dat moment voor onze redactie duidelijk geweest, dat we in stapjes de Haarense gemeenschap, inwoners en verenigingen op onze website zouden verwelkomen. Dat deden we al op de markt, in het zwembad, op het terras en tijdens het winkelen… zo ook op onze website. In het begin ging dat over de toen nog aankomende herinrichting, langzaam zijn daar verenigingsnieuws en andere gebeurtenissen bij gekomen. Haaren kreeg een eigen themapagina en met recent ook een eigen webadres zijn we bijna compleet; de laatste stappen nemen we nu.

Het is tijd om dit 5-jarige proces af te ronden: Alles en iedereen uit Haaren is van harte welkom!

Haaren Nieuws

Een leuke verrassing voor alle inwoners van Haaren, in juli gratis in de brievenbus.

Haarennieuws.nl met berichten uit Haaren, is onderdeel van en ziet er hetzelfde uit als Oisterwijknieuws.nl, net zoals we dat al vele jaren doen bij Moergestelnieuws.nl. Met dat verschil, dat de samenstelling van de berichten varieert. Meer dorps, meer eigenheid en uiteraard met de specifieke gebeurtenissen in uw dorp Haaren.

U leest berichten over sport, cultuur, sinterklaas, carnaval, 112, recreatief, sociaal en straks ook de gemeentepolitiek. Voor verenigingen is er ruimte hun verenigingsnieuws te delen en we werken samen met bijvoorbeeld lokale filmmakers. Niet te vergeten: gesteund door sponsoren en hulp van vrijwilligers!

Tot slot!

Als u dit leest heeft u onze verrassin (klikken!) waarschijnlijk al ontvangen, hier leest u een interview met de website beheerder (klik hier), en stagiaire Iris helpt u in dit filmpje (klik hier) alvast op weg om een leuk Haarens bericht in te zenden!

Vanaf ongeveer 10 juli treft u meer van deze leuke gratis ansichtkaarten aan op de balie bij Midden Brabant Advies aan de Driehoeven 76 en bij de Albert Heijn in Haaren.

Meer media uit Haaren, Moergestel en Oisterwijk: