lezing goed oud worden

Stagiaire studeert af met kaartenactie Haaren bij Oisterwijk


Stagiaire Iris de Groot heeft tijdens haar afstudeeropdracht voor haar opleiding Mediaredactiemedewerker een communicatieplan gemaakt.

Met de komst van het dorp Haaren bij Oisterwijk, heeft ze zich tot doel gesteld om de inwoners van Haaren kennis te laten maken met de lokale media van Oisterwijk. In dit plan heeft zij ook een actie bedacht om de inwoners van Haaren op een leuke manier welkom te ontvangen.

Ansichtkaart

Deze ansichtkaarten worden in Haaren gratis bezorgd.

Alle inwoners van Haaren krijgen een ansichtkaart in de bus, met mooie plekken uit hun dorp, waarmee ze (bijvoorbeeld) de inwoners van Oisterwijk kunnen verrassen. Tegelijk maken ze kennis met de nieuwe website Haarennieuws.nl Deze pagina verwijst naar het Haarense nieuws op Oisterwijknieuws.nl, waar tevens ander lokaal nieuws en de films van de lokale omroepen getoond worden. Het vormt voor verenigingen en hun verenigingsnieuws meteen ook een ingang naar de nieuwe samenleving, en een verbinding met de verenigingen en inwoners van Oisterwijk, Moergestel en Heukelom.

Gratis

De kaarten worden deze en volgende week verspreid bij de inwoners van Haaren. Vanaf ongeveer 10 juli treft u meer van deze leuke ansichtkaarten aan op de balie bij Midden Brabant Advies aan de Driehoeven 76 én bij de Albert Heijn in Haaren.

Ook wordt er een setje kaarten afgegeven aan alle medewerkers van de gemeente Haaren. Hen wensen wij hierbij tevens succes met deze bijzondere gemeentelijke herindeling en voor ieder persoonlijk een toekomstig fijne werkplek…

Iris is overigens geslaagd, wij feliciteren haar van harte!