Care Inn

Zaterdag beginnen de voorstellingen van Il Grigio Haaren


Il Grigio presenteert dit jaar een nieuwe show: SILAS.

Dit jaar komt er een speciale gast naar Jeugdcircus Il Grigio. Professor Silas komt samen met zijn assistent Flo naar Haaren om zijn nieuwste uitvinding te demonstreren. Wat voor machine zal het zijn? Gaat dat wel goed met Flo in de buurt?

Het gehele jaar oefenen iedere week ruim 65 artiesten met hulp van vele vrijwilligers om in de zomervakantie een spectaculaire circusshow te presenteren. Gedurende twee weken treden deze artiesten iedere dag op waarbij zij regelmatig uitverkochte voorstellingen hebben met 750 bezoekers! Dat doen zij inmiddels al 62 jaar en daar zijn zij erg trots op. Wist jij dat dit circus jaarlijks door gemiddeld 10.000 personen wordt bezocht?

De shows zijn op 13 t/m 28 juli dagelijks om 14.00 uur, op dinsdagen ook een ochtendshow om 10:00 uur en op donderdagen een avondshow om 19:00 uur. Het adres is Bossebaan 5B in Haaren. Kom jij ook? Klik hier voor kaarten.

 

Een collage van de diverse acts bij Il Grigio in Haaren.