Care Inn

Trinitas Oisterwijk sluit seizoen met verlies in nacompetitie


Het seizoen zit er op voor het eerste elftal van Trinitas Oisterwijk. In een sensationeel duel in de eerste ronde van de nacompetitie werd in Zevenbergen met 6-4 verloren van Virtus.

Het eerste van Trinitas Oisterwijk sluit seizoen af (Bron: Trinitas Oisterwijk)

Kort na rust was de stand 4-0 voor de thuisploeg. Normaal gesproken is dat een gelopen koers. Dankzij drie goals (waarvan twee benutte penalty’s) van Philip Overeem en ten slotte een doelpunt van Thijs Martin werd tot veler verbazing toch nog een gelijkspel afgedwongen. In de daarom noodzakelijke verlenging trok Virtus uiteindelijk aan het langste eind: de Oisterwijkers konden in elk geval wel met opgeheven hoofd de bus in voor de terugreis.

Evaluatie
Trainer Bas Gösgens was -zoals altijd- reëel: “Vandaag hebben we onze huid duur verkocht. Er had misschien meer in gezeten, maar goed. Dat is voetbal. Het seizoen is nu klaar en we kunnen in zijn algemeenheid tevreden zijn. We zijn vierde geëindigd met deze jonge ploeg. De doelstelling was om ons te handhaven in de derde klasse en die hebben we, ondanks de versterkte degradatieregeling, ruimschoots behaald. Ook voor komend seizoen heb ik alle vertrouwen. Onze selectie blijft intact en Dennis van Berkel komt terug van Nemelaer. Nu eerst maar eens een paar weekjes vakantie…”