Care Inn

Ontdek lokale kunst tijdens de O’pen Atelierroute in Oisterwijk, Moergestel en Haaren


Op zondag 30 juni is de tweede editie van de O’pen Atelierroute Oisterwijk. Het is een unieke kans om een kijkje in de keuken te nemen van negentien kunstenaars uit Oisterwijk, Moergestel en Haaren.

Je ontdekt die dag verrassende kunst en ontmoet de kunstenaars. Van 11.00 tot 17.00 uur openen ze de deuren van hun ateliers en exposeren ze hun werk. Natuurlijk kun je ook een mooi werk kopen. Daarnaast is het een leuke manier om Oisterwijk te ontdekken.

Kunstenaars

Een selectie van deelnemende kunstenaars.

De deelnemende ateliers en kunstenaars in Oisterwijk zijn Mainkunstenaars, Atelier Sonnevanck / Ellen Geerts, Ellen Brouwers designing Art, Atelier de Waterman / Jet Smits, Atelier Patriz, Marianne van den Berg, Atelier Will Verhoeven en Atelier Wilna van den Heuvel. In Moergestel doen mee: Atelier Maarten Franssen, Artfullart, Louis Van Den Meijdenberg en Bas en Nicole Berkelmans. In Haaren kun je Atelier-Galerie Martinali, Atelier Janet Leduc, Judith van Turnhout, Atelier van de Dingen, Kunstatelier en wijngaard In den Gevert, Atelier van Jeanny aan d’n Belvert en Sonja Borderwijk bezoeken.

Hun werken variëren van handgemaakt keramiek, bronzen en keramische beelden, kleurrijke schilderijen tot werk van wolvilt, sculpturen, sieraden en vlakglaskunst.

Fietsen
Een mooie en gevarieerde fietsroute brengt je langs de ateliers. Onderweg vind je gezellige horecaplekjes en fiets je door de kernen Oisterwijk, Moergestel en Haaren, de schitterende Oisterwijkse Bossen en Vennen en het mooie buitengebied. Je kunt starten op elk gewenst punt van de route. Maak een selectie en start je ontdekkingstocht! Je kunt ook van atelier naar atelier wandelen of ze met de auto bezoeken. De ateliers herken je aan een felgekleurde vlag.

De routeflyer vind je hier (klik) of onder andere ook bij de deelnemende ateliers en Tourist Info Oisterwijk (in Tiliander) en Moergestel (Johan heeft het).