Care Inn

Gevonden voorwerpen Intents Festival Oisterwijk


The day after; ofwel daags na afloop. Zo zag het terrein er uit na drie dagen feest op het Intents Festival. Er zijn dan ook heel wat spullen gevonden.

De duizenden bezoekers lieten heel wat achter (Foto: Erwin van Meel).

Gevonden, af te halen bij Gemeente Oisterwijk.

Ben je na een weekend vol feesten, dansen en muziek wat spullen verloren? Stuur een e-mail met een omschrijving naar gemeente@oisterwijk.nl . Je mag ook bij de receptie komen kijken of jouw verloren spullen zijn gevonden. Dit kan tot en met 12 juli tijdens de openingstijden van het gemeentekantoor. Gevonden (portemonnees met) rijbewijzen zijn opgestuurd naar de gemeenten waar ze zijn uitgegeven; buitenlandse documenten naar de betreffende ambassade.

En om nog wat na te genieten, hier nog wat mooie beelden:

Klik en lees en zie meer over Intents Festival