Care Inn

Ga vrijwillig aan de slag in Oisterwijk!


Heb jij een uurtje over? Geef het aan een ander. In de gemeente Oisterwijk zijn er tal van mogelijkheden voor vrijwilligerswerk.

In “Aan de Slag!” vind je een aantal vacatures om je op weg te helpen. Maar er zijn nog veel meer te vinden in onze vacaturebank.

Wil je als organisatie ook een vacature plaatsen? Mail Contourdetwern en je ontvangt een link waarmee je als organisatie een vacaturetekst kan invullen. ContourdeTwern zet het dan voor je in de vacaturebank. Als je al een link hebt kan je deze gebruiken.

Vrijwilligersvacatures

Scouting Oisterwijk

Kom helpen bij Scouting Oisterwijk

Interesse in een van onderstaande vacatures? Mail naar: info@scoutingoisterwijk.nl

  • Vrijwilliger voor verhuur: Help met de verhuur van ons gebouw.
  • Penningmeester: Beheer de financiën van Stichting De Nieuwe Burght. Interesse? Meld je aan bij Scouting Oisterwijk!

Stichting Amaliazorg
Interesse in een van onderstaande vacatures? Mail naar: Iris.Kaashoek@amaliazorg.nl

  • Activiteitenbegeleider: Begeleid activiteiten voor mensen met dementie.
  • Hondenbaasje: De Stichting is opzoek naar een hondenbaasje die samen met zijn hond naar de Catharineberg wilt komen. Een hond helpt als gespreksonderwerp om contact te maken.
  • Wandelmaatje: Stichting Amaliazorg locatie Catharinenberg zoekt een wandelmaatje voor een sportieve meneer met dementie. Meneer houdt van wandelen in de tuin of het park op ons terrein. Interesse? Meld je aan!

Stichting Behoud Joodse Begraafplaats Oisterwijk
Interesse in een van onderstaande vacatures? Mail naar: info@jb-oisterwijk.nl

Gastheer/gastvrouw
: Ontvang bezoekers en beantwoord vragen van mei t/m september, 3 uur per maand.

  • Klusvrijwilliger: Help met kluswerk op de begraafplaats elke eerste donderdagmiddag van april t/m oktober. Doe mee en draag bij aan het behoud van dit historische erfgoed!

ContourdeTwern Oisterwijk
Interesse in een van onderstaande vacatures? Mail naar: info.oisterwijk@contourdetwern.nl

  • Lunch vrijwilligers: Geef een handje bij het verzorgen van de gezellige dorpslunch in Haaren die vier keer per jaar plaatsvindt.
  • Bezoekmaatjes: Bezorg regelmatig iemand een gezellige middag door samen thuis koffie te drinken, een spelletje te doen of een wandeling te maken.
  • Tuinonderhoud vrijwilligers: Heb je groene vingers en vind je het leuk om (om de week) onderhoudsklusjes in de tuin te doen, zoals grasmaaien of bladeren opruimen?

 

Heb je interesse in een van de vacatures hierboven of wil je meer opties bekijken? Klik dan op de link hieronder. Je kunt direct reageren via het e-mailadres dat bij elke vacature staat vermeld.

Weet je niet zeker of vrijwilligerswerk iets voor jou is? Of ben je nog aan het bedenken wat je wilt doen? Binnen ContourdeTwern en daarbuiten zijn er veel mogelijkheden. We helpen je graag in een vrijblijvend gesprek. Geïnteresseerd? Neem contact op met het vrijwilligerssteunpunt via e-mail of telefoon.

 Vrijwilligers Vacaturebank (klik hier)
Contactgegevens vrijwilligerssteunpunt

Tel. 013-5284080 / 06 538 16 344 (Silvana Stijak, Coördinator Vrijwilligerssteunpunt
Mail: vrijwilligerssteunpuntoisterwijk@contourdetwern.nl

 

DTZ logo low