Care Inn

Deze week Avond4daagse Moergestel


11 tot en met 14 juni is er weer de Moergestelse Avond4daagse. ‘We hebben er ontzettend veel zin in en gaan er weer een mooi, sportief feestje van maken!’ zo laat de organisatie weten.

Helaas geen drinken meer onderweg; neem zelf een flesje mee.

De inschrijving is geopend van 13 mei tot 7 juni, via www.avond4daagsemoergestel.nl. Lukt het niet om je digitaal in te schrijven? Vraag dan om hulp of maak gebruik van de na-inschrijving op het plein (dinsdagavond 11 juni). Let wel; de kosten bedragen dan €10 inschrijfgeld, in plaats van de reguliere €5.

Door het kleinere bestuur, en aangepaste wet- en regelgeving, zijn er helaas wel wat aanpassingen gedaan. Zo mogen er bijvoorbeeld geen plastic bekertjes meer gebruikt worden. Er zal dus geen drinken meer uitgedeeld worden bij de posten (neem je eigen flesje mee!). Ook is de 15 km afstand komen te vervallen.

Samen lopen in een groepje met andere kinderen maakt wandelen natuurlijk nóg leuker. Dit wil de organisatie nog steeds stimuleren, maar het is dit jaar niet meer nodig om de samenstelling van je groep door te geven. Er is voor gekozen om de startkaarten dit jaar weer op naam uit te reiken en in te leveren zodat hierover geen verwarring kan ontstaan.

‘We zijn blij dat de avond4daagse door kan blijven gaan! Wil je ons nog helpen met organiseren? Of ben je nog op zoek naar een maatschappelijke / snuffelstage? Ook dan ben je erg welkom!’ Contacten mag via social media of bel naar Dionne via 0681960506 of Leo via 0642042690.