Care Inn

Wim Daniëls komt naar Oisterwijkse Open Monumentendag


De Open Monumentendag op 15 september zet voor Oisterwijk een bijzondere persoonlijkheid op de kaart. De aimabele Wim Daniëls, vooral bekend als streektaaldeskundige, verzorgt op die dag een optreden in Tiliander.

Wim Daniëls

Als er íets is dat mensen verbindt dan is dat ‘dialect’. Wim Daniëls kan hier boeiend over vertellen en weet immer een sfeer te creëren waarin het publiek aan zijn lippen hangt. Voorafgaand aan zijn podiummoment kan de bezoeker zich verheugen op een gratis film- en fotopresentatie uit het rijke Oisterwijkse verleden.

Kaarten voor Wim Daniels zijn te bestellen via www.tiliander.com.

Binnen het thema ‘Erfgoed van routes, netwerken, verbindingen en dialect’ heeft de Open Monumentendag opnieuw veel moois op het program! Zo is er een tocht door de vier kernen Haaren, Moergestel, Heukelom en Oisterwijk die u naar onvermoede maar hoogst interessante plekken voert.