Care Inn

VOS speelt Wizard of Oz in Oisterwijks Natuurtheater


Als een tornado de jonge Teddy met huis en al naar het verre en vreemde fantasieland Oz transporteert, weet hij maar één ding zeker: hij moet zo snel mogelijk weer naar huis! Maar hoe?

Steevast mooie decors en veel publiek bij d voorstellingen van de VOS (Foto: Joris van der Pijll).

Er is maar één iemand die deze jongen weer naar Kansas kan helpen; De Wizard. Deze mysterieuze tovenaar woont in het midden van Oz, in Emerald City, en hij kan ALLES. Op twee gloednieuwe schoenen en vol goede moed gaat Teddy op pad over het Grote Gele Pad dat hem naar Emerald City zal voeren. Gelukkig hoeft hij deze weg niet lang alleen af te leggen; al gauw ontmoet hij enkele kleurrijke figuren die graag met hem mee willen naar De Wizard; Jack, een slungelige vogelverschrikker, de stoere metalen houthakker Stannum en de doodsbang aangelegde leeuwin Leon. Zij hebben allemaal hun eigen reden om de Wizard op te zoeken; als hij immers ALLES kan, zijn een brein, een nieuw hart en een beetje moed toch niet zo moeilijk om te regelen?

De Vereniging van Oisterwijkse Spelers, kortweg VOS genoemd, is een vereniging die, met een grotendeels vaste cast van amateurspelers, jaarlijks een professionele voorstelling neerzet in het Natuurtheater van Oisterwijk. In 1965 als Stichting Verenigde Oisterwijkse Spelers begonnen, draagt de V.O.S. al meer dan 55 jaar bij aan het verenigingsleven van Oisterwijk en biedt het een podium aan amateurspelers die met passie, zang, spel en dans combineren. Het gezelschap speelt deze musical in het Natuurtheater van Oisterwijk, op onderstaande dagen en tijden:

De speeldata zijn als volgt:
– Vrijdag 21-06-2024 om 20:30 uur
– Zaterdag 22-06-2024 om 20:30 uur
– Zondag 23-06-2024 om 14:30 uur
– Woensdag 26-06-2024 om 20:30 uur
– Vrijdag 28-06-2024 om 20:30 uur
– Zaterdag 29-06-2024 om 20:30 uur
– Zondag 30-06-2024 om 14:30 uur.

Koop hier uw kaarten!