Care Inn

Volgende week is het Intents Festival in Oisterwijk (+ Video + Podcast)


Het Intents Festival werd vorig jaar met een klapper afgesloten (Zie aftermovie), en zal met eenzelfde klapper dit jaar beginnen!

Intents Festival 2024 wordt  ‘een fantastische gethematiseerde wereld vol geweldige belevenissen’, te beleven op 31 mei, 1 en 2 juni in Heukelom bij Oisterwijk. Dit driedaags festival stelt haar luidsprekers in op de hardere stijlen. Er zijn DJ’s en dansers op totaal 10 podia, met 400 artiesten en twee gigantische eindshows. Met veel lof is het vanuit een Oisterwijkse vrijwilligersorganisatie ontstane festival uitgeroepen tot één van de beste festivals van Europa. ‘Bezoekers van Intents Festival begeven zich in een compleet gethematiseerde parallelle wereld, waarin alles tot in de puntjes is uitgewerkt. De immense podia worden tot in het kleinste detail uitgewerkt en de producties zijn overweldigend,’ zo laat de organisatie weten, die tegenwoordig professioneel en duurzaam te werk gaat, maar nog steeds met veel inzet van vrijwilligers. Deze inzet wordt door de lokale samenleving erg gewaardeerd.

In het weekend van Intents Festival bezoeken vele duizenden liefhebbers Oisterwijk, voor een dag of inclusief overnachting op de speciaal hiervoor gerealiseerde camping of elders in de omgeving.

Wie meer wil weten, kijkt op Intentsfestival.nl

Zie hier meer berichten over het Intents Festival