Care Inn

Oysters hebben genoten van Benjamindag en Duits diner


Wat een fantastische editie van de Benjamindag, het Moederdag toernooi, hebben we weer achter de rug.

Een van de winnende teams van de Benjamindag (Bron: Oysters.nl)

Ruim 350 spelertjes met heel veel publiek om aan te moedigen maakten zich weer meester van onze velden aan de Scheibaan. Naast de prijzen voor de eerste 3 plaatsen voor de Turven en benjamincaterorie waren er ook weer de belangrijke sportiviteitsprijzen te vergeven. En voor het eerst in de geschiedenis nam een buitenlands team deel aan het toernooi. Uit Götzenheim Dreieich (uit de buurt van Frankfurt) namen de Rugby Young Boars deel. Alle prijzen werden uitgereikt door voorzitter Caspar Jansen en Speler van het eerste Ereklasse team Paulo Marques.

De uitslagen van Benjamindag 2024

Categorie TURVEN

Sportiviteitsprijs: Bredase Rugby Club

Derde plaats: RC The Dukes

Tweede plaats: RFC Oisterwijk Oysters

Eerste plaats: Voorburgsche Rugby Club

Categorie BENJAMINS

Sportiviteitsprijs: RC The Dukes

Derde plaats: RC The Dukes

Tweede plaats: Haagsche Rugby Club

Eerste plaats: EZRC Oemoemenoe

Duits Diner Cubs groot succes

Met een heerlijk drie gangen menu en nogal wat lekkere drankjes uit dezelfde Heimat waaruit de gerechten afkomstig waren, zetten de Cubs bij hun gasten hun beste beentje voor. Georganiseerd door Melanie, Frans, Marit en Tamar en met fantastische keukenhulp van Alex leek het geïmproviseerde restaurant wel een topzaak. Met prachtige muziek uit Duitsland omlijst zorgden de bediening voor een prachtige sfeer en bracht het vakkundig klaargemaakte eten stuk voor stuk en helemaal intact naar de tafels. De opa’s, oma’s, ouders, broers en zussen waren aangenaam verrast en ook aanwezig trainersstaf smikkelden met lust. Na het diner werden er nog wat prijsjes vergeven en zong iedereen in koor het welbekende “Piano Man”.

Junioren met overmacht naar het NK Sevens

Afgelopen zaterdag 11 mei namen onze Junioren deel aan de, door Rugbyclub ’t Gooi georganiseerde NK voorronde. De uiteindelijke winnaar van deze voorronde plaatste zich voor het hoofdtoernooi. Bij het perse gaan van dit artikel is nog niet bekend waar dit toernooi gaat plaatsvinden. Wat we wel weten is dat het team van de Junioren het sevens-spelletje behoorlijk snel onder de knie heeft. “Een erg talentvolle groep” aldus de specialistentrainer van de groep. In slechts 6 trainingen is men erin geslaagd om de 15-a side machine om te bouwen in een Sevens treintje. Wij wensen de Junioren veel succes in het hoofdtoernooi.