Care Inn

Ook een lintje voor Raymond van der Heijden van EHBO en Heartsafe Oisterwijk


In het overzicht van de gemeente, met de door burgemeester Hans Janssen uitgereikte Koninklijke Onderscheidingen, ontbrak een niet te missen kartrekker van EHBO en Heartsafe Oisterwijk.

Raymond van der Heijden (midden) wordt gewaardeerd voor zijn inzet (Bron: Heartsafe Oisterwijk)

Omdat hij inwoner is van Tilburg werd Raymond van der Heijden, bestuurslid van beide organisaties, gehuldigd in zijn woonplaats. Hij werd naar het Tilburgse Raadhuis gelokt om daar aanwezig te zijn bij het uitreiken van een lintje aan een bekende van hem. Maar al snel werd het hem duidelijk dat hijzelf een onderscheiding zou krijgen. Burgemeester Weterings reikte de onderscheidingen uit. Raymond ontving de Koninklijke Onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

In 2001 trad Raymond toe tot het bestuur van EHBO Oisterwijk en in 2008 was hij betrokken bij de oprichting van Oisterwijk Heartsafe, waar hij tot op heden een bestuursfunctie vervult. Verder was Raymond op zijn negentiende enkele jaren secretaris van de stedenband tussen de toenmalige gemeente Made en Drimmelen en Kozmin in Polen en van 2003 tot 2009 was hij bestuurslid van de Oisterwijkse Ondernemersvereniging De Toestroom.

Kortom een welverdiende beloning voor zijn vrijwillige inzet op diverse terreinen.

Klik hier en zie de andere Koninklijke Onderscheidingen in onze gemeente