Care Inn

Oisterwijkse schoolkids doneren 750 euro aan Muziekids Tilburg


De jaarlijkse voorjaarsmarkt was weer een succes. Daarom konden leerlingen van BS De Groene Parel afgelopen donderdag een cheque met een heel mooi bedrag overhandigen aan de vrijwilligers van Muziekids ETZ Tilburg. De verkoop van o.a. fruit, zelfgebakken taart, suikerspinnen, boeken en zelfgemaakte knutselwerkjes zorgde ervoor dat er 750 euro gedoneerd kon worden aan Muziekids.

Leerlingen uit Oisterwijk op bezoek bij Muziekids in Tilburg.

De leerlingen werden uitgenodigd om op bezoek te komen in het Elisabeth Ziekenhuis. De fantastische Muziekids Studio is daar gevestigd. Guus Meeuwis heeft zijn naam verbonden aan deze studio toen hij 10 jaar geleden deze studio opende in Tilburg. Door kinderen tijdens hun verblijf in het ziekenhuis een muziekbeleving te geven, hopen we dat ze het ziek zijn even los kunnen laten. Of beter nog, misschien zelfs wat vergeten.