Care Inn

Nemelaer Haaren tegen FC De Rebellen wordt een groot feest


De reguliere kaartverkoop voor de wedstrijd van je leven op 31 mei in Haaren is geopend! Wacht niet te lang, want vol is echt vol!

๐—ง๐—œ๐—–๐—ž๐—˜๐—ง๐—œ๐—ก๐—™๐—ข๐—ฅ๐— ๐—”๐—ง๐—œ๐—˜
– Kinderen tot en met 4 jaar gratis toegang
– Ticketprijs: โ‚ฌ6,50 ex servicekosten
– Steun de club Tribuneticket: โ‚ฌ50,-
– Parkeerticket auto โ‚ฌ5,- ex servicekosten

๐—ž๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ถ๐˜ ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜ ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป ๐˜๐—ฒ ๐—ธ๐—ผ๐—ผ๐—ฝ ๐˜ƒ๐—ถ๐—ฎ: www.nemelaer.nl

๐—ฉ๐—œ๐—ฃ ๐—ž๐—”๐—”๐—ฅ๐—ง๐—˜๐—ก ๐—ก๐—˜๐— ๐—˜๐—Ÿ๐—”๐—˜๐—ฅ ๐Ÿณ – ๐—™๐—– ๐——๐—˜ ๐—ฅ๐—˜๐—•๐—˜๐—Ÿ๐—Ÿ๐—˜๐—ก!
Voor maar โ‚ฌ50,- kun jij volgende week vrijdag de wedstrijd vanaf de allermooiste plaats bekijken! Hierbij heb jij een aantal extra voordelen..

๐—ช๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ผ๐—บ ๐—บ๐—ผ๐—ฒ๐˜ ๐—ท๐—ถ๐—ท ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฉ๐—œ๐—ฃ ๐—ธ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐—ท๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฒ๐˜‡๐—ฒ ๐˜๐—ฟ๐—ถ๐—ฏ๐˜‚๐—ป๐—ฒ ๐—ต๐—ฒ๐—ฏ๐—ฏ๐—ฒ๐—ป?

Het 7e van Nemelaer Haaren

* Ontvang bij aankomst twee gratis consumptiebonnen.
* Deze zitplekken bevinden zich onder een afdak, je bent dus niet afhankelijk van het weer.
* Deze zitplekken bevinden zich boven de dug-outs van Nemelaer 7 & FC de Rebellen, je krijgt de tactische keuzes van Coach Bob dus volledig mee en hebt vanaf hier fantastisch zicht over het veld.
* Tijdens de wedstrijd zullen er speciaal voor jullie hรฉรฉrlijke snacks worden gebakken!
* Je helpt de club de financiรซle risico’s van deze dag te verminderen.
* Het is mogelijk om deze kaartjes op naam van jouw bedrijf aan te schaffen.

๐—™๐—– ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฅ๐—ฒ๐—ฏ๐—ฒ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ป ๐—ช๐—œ๐—ก๐—”๐—–๐—ง๐—œ๐—˜!
Onder alle kopers van een tribuneticket verloot FC de Rebellen twee gigantische prijzen! Dus haal snel je ticket in huis om kans te maken op:
* Win een Meet & Greet! Na afloop mag jij mee backstage richting de kleedkamer voor een Meet & Greet met de Rebellen! Hier praat jij na over de wedstrijd en mag je met jouw helden op de foto!๐Ÿ“ธ
* Win het wedstrijdshirt van FC de Rebellen compleet met handtekeningen!

๐—ช๐—”๐—ง ๐— ๐—”๐—š ๐—๐—˜ ๐——๐—˜๐—ญ๐—˜ ๐——๐—”๐—š ๐—ฉ๐—˜๐—ฅ๐—ช๐—”๐—–๐—›๐—ง๐—˜๐—ก?
Om 16:00u barst het grootste voetbalfeest allertijden los op het trainingsveld. Een grandioos outdoor festival compleet met DJ’s & zangers, een gezellig foodcourt en kidsarena met luchtkussens en de aankomst van onze spelers van Nemelaer 7 per helikopter op de middenstip van het hoofdveld!

Het startsignaal voor de wedstrijd is om 19.30u

Aansluitend sluiten we af met een gigantische outdoor afterparty op het trainingsveld met een bomvol programma met de gezelligste feestartiesten!