Care Inn

Gesloten milieustraat, verkeershinder en klachtenlijn Rebirth Haaren (+ Film)


12, 13 en 14 april wordt aan de Haarense kant van de N65 het festival Rebirth georganiseerd. Omwonenden kunnen daar enige overlast van ervaren.

Afgesloten wegen in de omgeving van het festival; linksonder Haaren; boven de N65 en Helvoirt.

Verkeer

Het festivalterrein is gelegen tussen Haaren en de N65/ Helvoirt. Er zullen veel voetgangers, fietsers, auto’s en bussen van en naar het festival gaan, waar het op een aantal plekken mogelijk drukker is dan normaal. Een aantal straten is afgesloten. Middels borden worden bezoekers en overig verkeer omgeleid. Bezoekers krijgen via de website van het festival informatie over hun bezoek, brengen/ halen en parkeren.

Milieustraat

Zaterdag 13 april is de milieustraat in Haaren gesloten. De milieustraat in Oisterwijk is wel geopend. Daar wordt het wel een stuk drukker, verwacht de gemeente.

Klachten

Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die de organisatie neemt, kan het zijn dat omwonenden overlast ervaren. In dat geval staat de organisatie u graag te woord via 06-51300044.

Voor een formele melding van overlast (geluid/milieu), kunt u terecht bij de Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant (klik) of bel 073 – 6812821. Deze meldingen worden waar nodig onafhankelijk onderzocht en met een rapport bij de gemeente in behandeling gegeven.

Voor directe hulp bij overlast op straat – indien de organisatie dit niet kan oplossen – kunt u de politie bellen via 0900-8844; bij een noodsituatie uiteraard 112.

Wij wensen alle bezoekers, organisatie en vrijwilligers veel plezier!

Voor de liefhebbers, wat van vorig jaar om alvast in de stemming te komen: