uitgelicht

Tent Rebirth Festival Haaren waait kapot


Na een mooi feestweekend, waarvan u hier (klik) enkele video’s en foto’s kunt bekijken, heeft er maandag ook een ongeval plaats gevonden; gelukkig zonder gewonden.

Rebirth Festival Haaren in 2024 (Foto: Peter Franken)

Maandag is tijdens de afbouw van het festival een deel van een grote tent ingescheurd. De stevige onweersbuien die over Nederland trokken zijn hier debet aan. Tijdens de bui en het deels instorten van de tent waren er geen mensen aanwezig; er is niemand gewond geraakt. Wel zal een deel van de tent voor volgend jaar vervangen of hersteld moeten worden.

 

@dannyterpstratda #rebirth #festival #rawstyle #hardstyle #foryou #uptempo @Jay Reeves @Dimitri K @REBiRTH Festival @DualDamage_Raw ♬ DISCOVER THE MAYHEM (Official REBiRTH Festival 2024 Anthem) – Sickmode & Mish & MC Livid

Bekijk hier meer video’s en foto’s van Rebirth Festival 2024 Haaren